Euro steel subotica

Prerada pocinkovanog i plastificiranog lima u rolne, table, slitove. Limeni krovni pokrivači trapez i crepni panel. Gipsarski radovi gips profili.


Naslovna Proizvodi Kategorije Pocinkovani lim Pocinkovani plastificirani lim Trapez Crepni panel i poklopac Fert paneli Gips profili Pocinkovani U profili Oluci , cevi, ostalo. Adresa: Sonje Marinković 41.

Kliknite ovde kako biste saznali telefon i lokaciju na karti. Pogledajte i druge operatere koji nude slične usluge i proizvode. Tip mesta: Ostalo, Proizvodnja i veleprodaja, Metali i metalni proizvodi. Osnovna delatnost preduzeća je trgovina pocinkovanim i plastificiranim limom, gde kao uvoznik i distributer zauzima jedno od vodećih mesta u Srbiji i zemljama u okruženju . Euro Steel Center - partner za velika dela.


Kakvo je iskustvu porodice Babaci – Kavai, koja ima gazdinstvo u Trešnjevcu? U brojnim polemikama se može čuti da samo poljoprivreda i ništa drugo ne može doneti sigurnu budućnost Srbiji i njenim stanovnicima. Mi kao druga generacija u porodici vodimo .

Tražite posao kao Limar? Pronađite ga na najposećenijem portalu za zapošljavanje u Srbiji - poslovi. DOO ČLANICA LION GRUPE PROIZVODNJA I TRGOVINA PROIZVODIMA OD POCINKOVANOG I PLASTIFICIRANOG LIMA I RAZNOVRSNOM METALNOM GALANTERIJOM. SUBOTICA SENĆANSKI PUT 75.


Proizvodnja i trgovina proizvodima od pocinkovanog lima kao i raznovrsna metalna galanterija za sve namene. Proizvodi od pocinkovanog lima, plastificiranog pocinkovanog lima, bilbordi i čelične. Subotica - Osnovni podaci o firmi. Lion Group Energy and development group. Međunarodni transportNa osnovu bogatog iskustva u vođenju transportnih projekata u unutrašnjem saobraćaju, razvili smo međunarodni transport.


Za potrebe transporta van granica . Manufacture of other fabricated metal products n. Company published jobs in total, where of them are active. Has been viewed times. Thousands of people trust Punsohu.


Kontakt osoba: centrala . Neretko se u brojnim polemikama može čuti da samo poljoprivreda i ništa drugo ne može doneti sigurnu budućnost Srbiji i njenim stanovnicima.

Neki će se složiti sa tim a neki neće. Euro Petrol Stimulates Local Community Development.

Commentaires

Posts les plus consultés de ce blog

Machine cat battle cats

Ral caterpillar

Schaffer replica schematic